Skip to content

SentinelOne: Végpontvédelem haladóknak

SentinelOne: Végpontvédelem haladóknak

A SentinelOne közvetlen reakciót kínál a zsarolóprogramokra és a nulladik napi fenyegetésekre, amelyeket a hagyományos végpontvédelmi megoldások már képtelenek kezelni. A gyenge végpontvédelmi megoldások óriási kockázatot jelentenek a vállalat számára — nem csupán a zsarolóprogramok által megbénított számítógépekre és a munka leállására kell gondolni, hanem a bizalmas adatok eltulajdonítására, az adatok helyreállíthatatlan károsodására vagy akár GDPR-bírságokra, ha személyes adatok is érintettek az incidensekben. 

Ha pedig az SCADA vagy más kritikus ICS rendszerről van szó, az a teljes gazdaság számára kárt okozhat. A SentinelOne a legújabb biztonsági szabványok, például az NIST CyberSecurity Framework gyakorlati megvalósítása, emellett megfelel a GDPR és a nemzeti kiberbiztonsági rendszerekre vonatkozó törvény előírásainak a végberendezések és a biztonsági incidensek kezelésére vonatkozó kötelezettségek tekintetében.

“A CLICO-val való együttműködés számunkra a teljes kelet-európai régióban jelentőséggel bír, mivel megmutatja, hogy IT-biztonsági szaktudásra és a vonatkozó projekttapasztalatok megszerzésére törekszünk. Az együttműködés előnye ügyfeleink számára, hogy biztonságos digitális átállást hajthatnak végre az integrált, MI-alapú biztonsági platformunk, a Singularity segítségével” mondta Roland Stritt, a SentinelOne EMEA-régiós senior értékesítési igazgatója az együttműködési megállapodás megkötésekor.

A SentinelOne által kifejlesztett megoldás megvédi az alkalmazottak számítógépeit, a szervereket, illetve a felhőben lévő virtuális gépeket és tárolókat. A megoldás a kockázatmegelőzés és az incidenskezelés valamennyi szakaszára kiterjed — vagyis a fenyegetések azonosítására, az incidensekkel szembeni védelemre, azok észlelésére és a válaszlépésekre, továbbá a rendszer helyreállítására a biztonság sérülése esetén —, így megfelel az SOC- és CSIRT- / CERT-egységek követelményeinek.

A SentinelOne az egyetlen olyan kiberbiztonsági megoldás, amely önálló platformként egyben biztosít mesterséges intelligenciával támogatott megelőzést, észlelést, reagálást és felderítést a végpontokra, felhőbeli feladatokra és IoT-eszközökre kiterjedően. A SentinelOne segítségével a vállalatok gépi támogatással teljes körű betekintést nyernek a hálózaton zajló történésekbe, így a fenyegetés élettartamának valamennyi szakaszában elháríthatnak minden támadást.

A Clico büszke rá, hogy 2020 márciusa óta képviselheti Lengyelországban és a többi közép- és kelet-európai országban, így Magyarországon is a SentinelOne-t.

hírlevél feliratkozás